Waar het allemaal begon!

BOEI producties is eigenlijk al begonnen in 2013. Dat is het moment dat Bent en Bram elkaar hebben ontmoet. Ze zaten toen allebei op een theaterschool: “Vanaf het moment dat we elkaar zagen, was het dikke mik. Een ontzettend sterke vriendschap door dik en dun!”.

Na 4 jaar is Bram gestopt met Hofplein en is zich meer bezig gaan houden met sporten. Daarnaast speelde hij musicals bij een amateurvereniging. Bent is toen nog een jaar langer door gegaan. Daarna is ook hij gestopt en ging hij zich mengen in de wereld achter de schermen van het theater. Ze hebben elkaar toen een lange tijd niet tot nauwelijks gesproken. De vriendschap ging steeds verder uit elkaar. Na een tijdje kregen de twee weer contact via social media. Uiteindelijk hebben ze een keer afgesproken om wat bij te praten. Na een lang gesprek kwam er naar voren dat Bent graag een eigen bedrijf wilde. Het voelde zo goed samen, dat ze besloten om samen naar de opties voor een eigen bedrijf gingen kijken. Op 3 februari 2019 hebben Bent en Bram officieel de hand geschut op het oprichten van een compleet nieuw bedrijf.

Op 24 mei 2019 hebben zij zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien zijn ze gaan onderzoeken met de hoofdvraag: Wat is BOEI producties en wat willen we met BOEI producties bereiken? In dit onderzoek hebben ze verschillenden ideeën proberen uit te werken, zodat ze er op die manier achter konden komen waar ze heen wilden. Na 9 maanden van onderzoek zijn ze op 1 november 2019 begonnen met hun allereerste project. BOEI producties was gedefinieerd.

BOEI producties dankt iedereen die ons tijdens de 9 maanden van onderzoek heeft ondersteunt. Wij hopen op hun steun en vertrouwen bij de verdere ontwikkeling van BOEI producties.

Meer info vind je op onze site. Mochten we daar je vraag nog niet beantwoorden, mag je ons altijd even een mailtje sturen.