Bent van Hassel

Hoi Hoi! Ik ben Bent van Hassel, 18 jaar en woonachtig in Nispen. Momenteel volg ik mijn studie vrijetijdsmanagement aan de BUAS in Breda.

Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor theater. Op mijn achtste begon ik aan theaterschool Hofplein in Roosendaal. Hier heb ik acht jaar lang met veel plezier gespeeld en enorm veel geleerd. Dit was tevens ook de plek waar ik Bram heb ontmoet. Achteraf gezien een hele leuke, leerzame en speciale periode!

Na mijn eerste theaterproductie ben ik gestopt met spelen. Dit bood mij de mogelijkheid om meer te leren over het werk achter de schermen. Ik had nooit verwacht hoe groot een theaterproductie werkelijk is! Op mijn zestiende kreeg ik de kans om aan de slag te gaan als productie-assistent bij musicalspektakel ‘(N)iemandsland’. Daarnaast werkte ik als ondersteunend productiemedewerker voor het Rotterdamse theatercollectief de Vrouwen van Wanten. Nu ben ik wekelijks hard aan het werk voor Kunstbende Noord-Brabant en de projecten voor BOEI.

Heb je nog vragen? Of wellicht interesse om met ons samen te werken? Twijfel dan niet en stuur een e-mail naar: bent@boeiproducties.nl