Conceptontwikkeling

Concepten kunnen gemaakt en verzonnen worden voor duizenden doeleinden. Concepten hebben risico`s, voordelen en unieke speerpunten. Veel bedrijven vinden het lastig om een stevig en creatief concept op de plank te leggen. Daarnaast is het lastig om risico`s bloot te leggen en daarop oplossingen te verzinnen. Geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

We bieden binnen onze concept afdeling drie diensten aan:

Basis conceptontwikkeling

Een basisconcept. Zonder urenlange creatieve sessies is het de bedoeling dat er een sterk concept op de plank komt, dat aansluit bij de wensen van jouw bedrijf. We overleggen samen waar het concept aan moet voldoen en wij gaan er mee aan de slag!

Interne conceptontwikkeling

Interne conceptontwikkeling. Wij gaan samen met medewerkers van jouw bedrijf aan de slag in creatieve sessies, waardoor we een concept kunnen ontwikkelen dat voldoet aan de wensen van het bedrijf en aan de wensen van de medewerkers. Na een aantal uur intern creatief bezig te zijn geweest, gaan wij aan de slag om het volledige concept uit te werken.

Doelgroep conceptontwikkeling

Doelgroep conceptontwikkeling. Je zoekt een concept dat aansluit bij jouw doelgroep. Wij zoeken personen uit jouw doelgroep en gaan met hen aan de slag in creatieve sessies. We bedenken een concept dat voldoet aan de wensen van het bedrijf en aan de wensen van de doelgroep. Na een aantal uur met de doelgroep creatief bezig te zijn geweest, gaan wij aan de slag om het volledige concept uit te werken.

Drie voordelen aan BOEI Concepten

24/7 bereikbaar

We geloven in de klant is koning. Dat houdt ook in dat we altijd klaar dienen te staan voor onze klant. De creatieve breinen staat nooit stil en wij kunnen dan ook niet stil staan!

Persoonlijk contact & samenwerking

We geloven in co-creatie en werken dus samen met jou aan een fantastisch concept. We luisteren naar je wensen, geven advies en bouwen aan de hand daarvan een sterk concept.

Creativiteit gegarandeerd

Voor verschillende concepten is creativiteit enorm belangrijk. Dat garanderen we dan ook, zodat we kwalitatief hoge diensten aan je afleveren!

Kunnen we je ondersteunen met het ontwikkelen van een concept? Of heb je behoefte aan nog wat extra informatie?

Neem dan contact op!