Events

Events, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Veel bedrijven of organisaties vinden het bijvoorbeeld fijn om door middel van evenementen zaken bekend te maken onder het personeel, in contact te komen met doelgroep of een gezellige avond te hebben met het gehele bedrijf. Veel bedrijven vinden het lastig om te regelen of ze hebben er simpelweg de tijd niet voor, maar geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

We bieden binnen onze events afdeling twee diensten aan, namelijk:

Evenementenorganisatie

Van open dagen tot aan bedrijfsfeesten en van speeches tot aan een persbriefing. We organiseren het gehele evenement van A tot Z. We overleggen samen met jou over de wensen en stellen op basis daarvan een voorstel op.

Vrijwilligerscoördinatie

Veel bedrijven organiseren zelf evenementen en zoeken daarvoor vrijwilligers. Hierbij ondervinden veel bedrijven problemen. Het is lastig om vrijwilligers te vinden, te motiveren en vast te houden. We helpen je graag hierbij, zodat jij je over andere zaken kan ontfermen.

Drie voordelen aan BOEI Events

24/7 bereikbaar

We geloven in de klant is koning. Dat houdt ook in dat we altijd klaar dienen te staan voor onze klant. De evenementen business staat nooit stil en wij kunnen dan ook niet stil staan!

Persoonlijk contact & samenwerking

We geloven in co-creatie en werken dus samen met jou aan een fantastisch evenement. We luisteren naar je wensen, geven advies en bouwen aan de hand daarvan een belevenisvol evenement.

Creativiteit gegarandeerd

Voor evenementen is creativiteit enorm belangrijk. Dat garanderen we dan ook, zodat we kwalitatief hoge diensten aan je afleveren!

Kunnen we je ondersteunen met het opbouwen van een evenement of het vinden van vrijwilligers? Of heb je behoefte aan nog wat extra informatie?

Neem dan contact op!