Marketing

Online marketing is breed en heeft een grote invloed op de succesfactor van een bedrijf of organisatie. De online wereld is groots en continu in beweging. Om hier goed mee om te gaan is een sterke strategie noodzakelijk. Veel bedrijfseigenaren vinden het lastig om zo`n sterke strategie op te stellen en hem vervolgens ook goed uit te voeren. Geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

We bieden binnen onze marketing afdeling zes diensten aan:

Contentmarketing

Contentmarketing is simpel gezien het volgende: het schrijven van teksten en het maken van beeld, met als doel het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw product of dienst. Dat klinkt waarschijnlijk als een hoop gedoe en er komt ook een hoop bij kijken, maar geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

Social media marketing

Sociale media, de moderne platformen om jou boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen. Sociale media is lastiger te managen dan dat de meesten denken. Het is dan ook logisch dat je zo nu en dan niet weet hoe je dit het beste aan kunt pakken. Geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. SEO is dus het optimaliseren van je website voor mensen die zoekmachines gebruiken. Aan de ene kant doe je dat door je website technisch sterk te maken en aan de andere kant doe je dat door het plaatsen van goede content! Dat klinkt als veel werk, maar geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

Online marketingstrategie

De online wereld. Een lastige, maar leuke wereld vol met nieuwe technieken. Jouw plekje veroveren in de online wereld is tegenwoordig zeer belangrijk, maar het is lastig om een van de beste plekjes online te krijgen. Het is dan ook logisch dat je zo nu en dan niet weet hoe je dit het beste aan kunt pakken. Geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

Website creatie

Een website. Het is vaak de start van je online aanwezigheid. Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf een site. De ene groter en ingewikkelder dan de ander. Wij maken websites voor klanten via WordPress en bieden bij het bouwen van een site direct aan om ook de SEO zo sterk mogelijk te maken. Handig toch? We werken volgens een aantal fases en op die manier bouwen we uiteindelijk een prachtsite!

Huisstijl en Identiteit creatie

De online en offline wereld. Jouw bedrijf wil goed zichtbaar zijn en hoe je zichtbaar bent is in dat geval heel belangrijk. Welke kleuren gebruik je bij je uitingen, welk lettertype en wat vertel je in je uitingen. Het creëren van een huisstijl en een identiteit voor je bedrijf is iets waar je tegenwoordig niet meer omheen kan. Het kost wat moeite en veel creativiteit, maar geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

We gaan te werk vol passie en horen graag hoe jij over zaken nadenkt. We geloven in echt samen bouwen aan een project en dat betekent zo nu en dan gezellig een bakkie koffie, thee of iets anders drinken. Daarnaast vertellen we je graag wat we voor je doen. Niet in moeilijke vaktermen, maar wel in gewone mensentaal! We horen het liefst elke dag van je, zullen we vandaag beginnen? Neem contact met ons op!