Over ons

Events

Events, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Veel bedrijven of organisaties vinden het bijvoorbeeld fijn om door middel van evenementen zaken bekend te maken onder het personeel, in contact te komen met doelgroep of een gezellige avond te hebben met het gehele bedrijf. Veel bedrijven vinden het lastig om te regelen of ze hebben er simpelweg de tijd niet voor, maar geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

Conceptontwikkeling

Concepten kunnen gemaakt en verzonnen worden voor duizenden doeleinden. Concepten hebben risico`s, voordelen en unieke speerpunten. Veel bedrijven vinden het lastig om een stevig en creatief concept op de plank te leggen. Daarnaast is het lastig om risico`s bloot te leggen en daarop oplossingen te verzinnen. Geen zorgen! Wij, van BOEI, helpen je graag!

Marketing

Wij bieden hulp bij meerdere vormen van marketing, zoals:

Neem gerust een kijkje. We leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen op elk gebied.

We gaan te werk vol passie en horen graag hoe jij over zaken nadenkt. We geloven in echt samen bouwen aan een project en dat betekent zo nu en dan gezellig een bakkie koffie, thee of iets anders drinken. Daarnaast vertellen we je graag wat we voor je doen. Niet in moeilijke vaktermen, maar wel in gewone mensentaal! We horen het liefst elke dag van je, zullen we vandaag beginnen? Neem contact met ons op!
Contact