DSC_0115

Bent van Hassel

Hoi Hoi! Ik ben Bent van Hassel, 17 jaar en woonachtig in Nispen. Momenteel volg ik de HAVO, maar vanaf aankomende september zal ik starten met mijn studie vrijetijdsmanagement aan de BUAS in Breda.

Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor theater. Op mijn achtste begon ik aan theaterschool Hofplein in Roosendaal. Hier heb ik acht jaar lang met veel plezier gespeeld en enorm veel geleerd. Dit was tevens ook de plek waar ik Bram heb ontmoet. Achteraf gezien  een hele leuke, leerzame en speciale periode!

Na mijn eerste theaterproductie ben ik gestopt met spelen. Dit bood mij de mogelijkheid om meer te leren over het werk achter de schermen. Ik had nooit verwacht hoe groot een theaterproductie werkelijk is! Op mijn zestiende kreeg ik de kans om aan de slag te gaan als productie-assistent bij musicalspektakel ‘(N)iemandsland’. Daarnaast werkte ik als ondersteunend productiemedewerker voor het Rotterdamse theatercollectief de Vrouwen van Wanten.

Maar nu is het tijd voor iets nieuws! Samen met Bram ga ik mijn best doen om  mooie en diverse evenementen neer te zetten.

Heb je nog vragen? Of heb je misschien een opdracht voor ons? Twijfel dan niet en stuur een e-mail naar: bent@boeiproducties.nl

Bram Thielen

Hoi hoi! Ik ben Bram Thielen, 16 jaar en woonachtig in Roosendaal. Momenteel volg ik de VMBO, maar vanaf aankomende september zal ik starten met mijn studie AV Specialist aan de Zoomvliet in Bergen Op Zoom.

Op mijn zevende ben ik begonnen aan  theaterschool Hofplein in Roosendaal. Hier hebben Bent en ik elkaar voor het eerst ontmoet. Ik kan mij nog herinneren dat we een klein stukje, echt maar 10 minuten, mochten opvoeren in het grote theater. Wat was het spannend voordat we het podium op mochten! Op mijn 14e ben ik gestopt met de theaterschool, maar ik ben uiteindelijk toch weer terecht gekomen in het theaterwereldje. Hofplein kon ik niet combineren met de sport die ik beoefen, vanwege de lessen in het weekend. Tegenwoordig speel ik daarom wekelijks bij studio SISA en daar heb ik het erg naar mijn zin.  

Ik heb er zin in om zoveel mogelijk gekke en gave evenementen in elkaar te knutselen.

Heb je nog vragen? Of heb je misschien een opdracht voor ons? Twijfel dan niet en stuur een e-mail naar: bram@boeiproducties.nl

DSC_0122